Política de privacitat

 

 • Dret d’informació

  De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant , LOPD ), MOBLES LA PALOMA, titular del lloc web, informa l’usuari d’aquest lloc de l’existència d’un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat per MOBLES LA PALOMA i sota la seva responsabilitat .

 • Finalitat

  Les dades dels usuaris registrats a través dels formularis habilitats a aquest efecte en el lloc web són recaptades per MOBLES LA PALOMA amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis que MOBLES LA PALOMA proporciona a través d’aquest lloc web. El usuari garanteix que les dades personals facilitades a MOBLES LA PALOMA són veraces i es fa responsable de comunicar-li qualsevol modificació de les mateixes.

 • Consentiment de l’ usuari

  L’enviament de dades personals, mitjançant l’ ús dels formularis electrònics de MOBLES LA PALOMA o, si escau, missatges de correu electrònic, suposa el consentiment exprés del remitent al tractament automatitzat de les dades incloses en els mitjans de comunicació indicats, així com al enviament de comunicacions via electrònica amb informació sobre els nostres serveis.

 • Drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació dels usuaris

  L’usuari podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació al tractament de les seves dades personals, en els termes i condicions previstos a la LOPD.

  Podrà exercir aquests drets dirigint-se a info@muebleslapaloma.com o info@mobleslapaloma.cat

Política de cookies

 

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic l’informem de la utilització de cookies al nostre lloc web (www.muebleslapaloma.com – www.mobleslapaloma.cat) o aplicacions per tal de facilitar i millorar la navegació als usuaris, recordant per on navegar en el lloc web, el seu nom d’usuari al registrar-se, les preferències i configuracions de visualització, i oferint a cada usuari informació que pot ser del seu interès.